Контакт

  Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Предмет

  Ваша порука

  Риди принт студио доо
  Јанка Чмелика 28
  21000 Нови Сад

  Централа: +381 21 539 375

  Матични број: 20366842

  Факс: +381 21 539 375

  ПИБ: 105378110

  Директор: +381 65 529 28 90

  Шифра делатности: 1812

  Производња: +381 21 539 375

  ПДВ број: 375471200

  Маркетинг: +381 63 529 289

  info@ridi.rs

  Banca Intesa: 160299011-02

  www.ridi.rs

  Webmail